TEAM
FIGHT CLUB HUIZEN

MOGEN WIJ ONS AAN JOU VOORSTELLEN

NATALI BOSTANCI

Trainer | Fight Club Huizen

Een vogel is nooit bang dat zijn tak breekt, want hij vertrouwt niet op zijn tak maar op zijn eigen vleugels.

▪ Jeugd kickboksen
▪ Zak en conditietraining 15+

Wat mij betreft is vechten een kunst waarbij controle voorop staat. Ik beoefen de vechtkunsten al een lange tijd en deel deze kunstvorm graag met eerbied en respect”. “We leven in een tijd waarin er veel gebeurt op werk, thuis en op straat. Helaas merken we dat vrouwen er steeds vaker bewust voor moeten kiezen om te leren verdedigen. Hoewel dit geen uitgangspunt mag zijn snappen we wel de urgentie en wij willen vrouwen graag helpen om op een verantwoordelijke manier met geweld om te gaan. Hoe controleer je agressie van een tegenstander en hoe controleer je agressie van jezelf?

MUSTAPHA JAFFAOUI

Coach & Hoofdtrainer | Fight Club Huizen

MIJN VERHAAL

Be Strong. you never know who you are inspiring!

Be strong, you never know who you are inspiring

Mustapha begon op dertienjarige leeftijd met kickboksen en is in zijn sportcarrière begeleid door trainers Kamal Chabrani en Erik van Ouwerkerk. Vanaf zijn veertiende deed Mustapha mee aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. In totaal deed hij mee aan maar liefst zesendertig wedstrijden. Naast de wedstrijden was lesgeven een groot onderdeel van de dagelijkse bezigheden en ontstond bij Mustapha een passie voor onderwijzen.

Hoewel het kickboksen erg trok besloot Mustapha zich eerst te richten op zijn opleiding en werk als pedagogisch hulpverlener. “Tijdens mijn werk als hulpverlener heb ik de sport vaak gebruikt om sociale vaardigheden aan te leren”. Uiteindelijk is de combinatie tussen beide snel gemaakt “sport is een perfecte methode om jongeren te bereiken en discipline aan te leren”.

Op dit moment is Mustapha dagelijks te vinden in zijn sportschool Fight Club Huizen en kan er gebruikt gemaakt worden van verschillende groepslessen maar ook van persoonlijke begeleiding. De focus ligt op groei, op zowel mentaal gebied als op lichamelijk gebied.

RAMI MAÄGOUL

Trainer Jeugd | Fight Club Huizen

Er is geen toekomst zonder Kanjers. Ik wil de jeugd zo veel mogelijk respect en discipline bijbrengen.

▪ Jeugd kickboksen
▪ Zak en conditietraining

Wij helpen mekaar op weg naar de overkant!

WIJ ZIJN ALLEN FAMILIE. JE WEET NOOIT VAN TEVOREN HOE DE DAG ZAL VERLOPEN DUS GENIETEN WIJ ZOLANG DIT KAN.

THE STRENGTH OF THE TEAM IS EACH INDIVIDUAL MEMBER.
THE STRENGTH OF EACH MEMBER IS THE TEAM

WIJ WACHTEN OP JE. NEEM HET HEFT IN HANDEN EN START VANDAAG

THE STRENGTH OF THE TEAM IS EACH INDIVIDUAL MEMBER.
THE STRENGTH OF EACH MEMBER IS THE TEAM

WIJ WACHTEN OP JE. NEEM HET HEFT IN HANDEN EN START VANDAAG

error: Inhoud beschermd!!
Scroll naar boven

Aanmeldformulier gratis proefles

Wow! jij wilt je aanmelden bij fight club huizen. Dat vinden wij een heel goed idee van jou. Zoals je weet vraagt dit even een minuutje van je tijd om het aanmeldformulier in te vullen en naar ons toe te versturen. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met jou op! Bedankt voor je vertrouwen in Fight Club Huizen.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh, volgens mij hebben wij nu echt iets gedaan wat wij niet hebben kunnen verduidelijken voor jou. Geen probleem. App gerust!

fight-club-huizen-logo-dark

Sportactiviteit naar keuze [Meerdere keuzes mogelijk]


fight-club-huizen-logo-dark
fight-club-huizen-logo-01-ideal

Je wilt ons betalen, das mooi! Wij werken met een iDeal betaalsysteem. Je kan na het kiezen van een lesactiviteit je betaling hiermee in orde maken. In sommige gevallen is het mogelijk na overleg met ons de contributie contant aan Fight Club Huizen te voldoen.

Een klacht? Over ons… 

Wij adviseren graag om klachten eerst aan ons kenbaar te maken door deze te mailen naar ons via info@fightclubhuizen.nl en jouw klacht of opmerking aan ons kenbaar te maken als zijnde vereniging. Wij nemen klachten uiterst serieus en zullen daarom snel met jou een contactafspraak hieromtrent maken. Waarin wij met jou bekijken wat er niet is nageleefd door welke partij(en). Vaak leid dit naar onze ervaring naar een uitstekende oplossing.

Wij leiden onze sportschool graag in goede orde maar mocht jouw melding niet leiden tot het door jouw gewenste resultaat dan kun je jouw geschil aanmelden bij Centrum Veilige Sport Nederland. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet zover hoeft te komen. Merk je iets vervelends of onprettigs op. Meld dit dan direct aan de trainer | coach of ander bevoegd personeelslid die op datzelfde moment aanwezig is.

Contactformulier

Je hebt een vraag aan ons. Das moo! Ons service team zit klaar om deze voor jou te beantwoorden. Je kan jouw vraag of suggestie op meerdere manier met ons communiceren. Stuur een mailtje, App of vul het contactformulier in. Wij komen meestal binnen 24 uur met een reactie.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh! Je hebt haast en wil ons snel bereiken. Geen probleem. App gerust! Wij staan waarschijnlijk al klaar met het antwoord.

fight-club-huizen-logo-dark
Maak hier je keuze [Één keuze mogelijk]

Vertrouwenscontactpersoon

Anita Campbell is vanaf 8 februari 2017 vertrouwenscontactpersoon(VCP) vanuit het Sport Platform Huizen. Zij is als (externe) VCP beschikbaar voor alle bij het Sport Platform Huizen aangesloten verenigingen.

Anita is getraind door NOC*NSF en werkt conform protocol en het project Veilig Actief. 
Vanaf 1 juni 2022 is zij vertrouwenscontactpersoon bij Fight Club Huizen.

De rol van de vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen, vragen op signalen heeft met betrekking tot seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag, zoals agressie en geweld, pesten en uitsluiting of discriminatie.

Zie je iets of maak je iets mee wat niet kan, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon, die aanspreekbaar is voor alle sporters, ouders van sporters, coaches en trainers, bezoekers, kaderleden, wijkagent, vrijwilligers en bestuur.

De gesprekken, die met de vertrouwenscontactpersoon worden gevoerd, zijn vertrouwelijk en anoniem en vinden plaats op neutraal terrein waar de betrokkene zich op zijn gemak voelt.

Zij is bereikbaar onder:

Telefoon: 06 4305 8300E-mail: vcp@sportplatformhuizen.nl