VOLG DE LAATSTE NIEUWTJES

HIER KUN JE ALTIJD TERECHT VOOR ONZE BERICHTGEVING MET BETREKKING TOT EVENEMENTEN, VAKANTIEDAGEN EN/OF ANDERE BELANGRIJKE INFORMATIE

Fight-Club-Huizen-covid-richtlijnen-01

COVID RICHTLIJNEN

VOLG DE ACTUELE WIJZIGINGEN HIER. NATUURLIJK ADVISEREN WIJ OOK DE WEBSITE VAN DE OVERHEID TE VOLGEN VOOR CORONA-UPDATES
covid-regelementen-fch

FIGHT BLOG

WELKOM OP ONZE BLOG PAGINA. HIER HOUDEN WIJ DE STAND VAN ZAKEN BIJ OP HET GEBIED VAN VECHTSPORT. JE KAN JE OOK ABONNEREN OP ONZE NIEUWSBRIEF ZODAT WIJ JOU OOK VIA MAIL KUNNEN VOORZIEN VAN DE NIEUWSTE TRENDS IN EEN CONSTANT VERANDERENDE DISCIPLINE.
fight-club-huizen-nieuwe-website-blog-01

NIEUWE WEBSITE

Wat doe je als sportschool tijdens de corona periode? Juist, je bouwt een nieuwe website. Ook wij konden het niet laten. Wij kijken met vertrouwen naar

MEER HIEROVER »

De media over ons

WIJ STEUNEN DE GEMEENSCHAP WAAR WIJ KUNNEN EN BLIJKBAAR GAAT DIT NIET ONGEZIEN VOORBIJ. WIJ ZIJN ONTZETTEND TROTS DAT WIJ DIT VOOR ONZE LEEFGEMEENSCHAP MOGEN VOORTZETTEN. WANT ZOALS EERDER GEZEGD IS ER GEEN TOEKOMST ZONDER JEUGD. EN ZEKER NIET ZONDER JEUGD DIE OOK GRAAG SPORT. SPORTEN IS IMMERS GEZOND EN MAAKT JE FITTER.

POSITIEF DOOR HET LEVEN

Vechtsport heeft potentie voor jongeren in achterstandssituaties. Vechtsportscholen bieden hen de kans om positieve ervaringen op te doen.

SPONSORING HOCKEYMEISJES

De meiden van D3 van de Huizer Hockey Club mochten volgens de ouders wat pittiger worden. Een kickboksles leek daarvoor ideaal. Fight Club Huizen was er klaar voor.

Ja? Wat doen wij nog meer...

Bij ons kunnen kinderen vanaf zes jaar in het Kick&Fun programma terecht. Alle basisprincipes komen hier aan bod. Voor de ouderen hebben wij meerdere disciplines.

PROTOCOL VERANTWOORD SPORTEN

Dit protocol gaat uit van de per 25 september 2021 geldende landelijke maatregelen. Dit protocol is juridisch gezien een advies voor het handelen op buiten- en binnen-sportaccommodaties en in de openbare ruimte.

Wist jij dat...

Kickboksen oorspronkelijk terug te voeren is naar Thailand, waar deze vorm van verdedigingskunst al eeuwen lang wordt beoefend. In Thailand is het zelfs de nationale sport, nog veel populairder dan bij ons het voetbal. In het begin van de jaren zestig vond het Muay Thai (de officiële Thaise naam) ook zijn weg naar andere landen in Azië. De legendarische karate expert Kenji Kurosaki bracht het naar Japan waar het binnen de kortste keren een enorme populariteit kreeg. De Japanners veranderden de naam in Kickboxing. In 1972 was het Kurosaki’s leerling Shima die, als eerste niet-Thai, een Muay Thai-kampioen versloeg. Later volgden meer buitenlandse vechters zijn voorbeeld. In 1978 werd de Japanner Toshio Fujiwara zelfs wereldkampioen Muay Thai in Bangkok. In 1975 introduceerden de Nederlanders Jan Plas, Peter van de Hemel en Jan van Looijen het kickboksen in Nederland. Zij hadden een gedegen trainingsstage in Tokio (Japan) gevolgd bij Kenji Kurosaki, Shima en Fujiwara.
error: Inhoud beschermd!!
Scroll naar boven

Aanmeldformulier gratis proefles

Wow! jij wilt je aanmelden bij fight club huizen. Dat vinden wij een heel goed idee van jou. Zoals je weet vraagt dit even een minuutje van je tijd om het aanmeldformulier in te vullen en naar ons toe te versturen. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met jou op! Bedankt voor je vertrouwen in Fight Club Huizen.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh, volgens mij hebben wij nu echt iets gedaan wat wij niet hebben kunnen verduidelijken voor jou. Geen probleem. App gerust!

fight-club-huizen-logo-dark

Sportactiviteit naar keuze [Meerdere keuzes mogelijk]