Boksen verbetert kracht, uithoudingsvermogen en mentale scherpte, voor een gezondere levensstijl.

BOKSEN

Boksen vormt een uitstekende manier om fit te worden en te blijven, waarbij zowel het lichaam als de geest worden aangesproken. Deze sport verbetert niet alleen het uithoudingsvermogen, de kracht, conditie, snelheid, coördinatie, lenigheid en mentale weerbaarheid, maar biedt ook een dynamische combinatie van interactie met een partner en training aan de bokszak. Als bokser ben je constant in beweging, afwisselend tussen verdediging en aanvallen, tegen een eindeloze variatie van bewegingen.
 
Onder leiding van onze bekwame trainer Mohamed Atik omvat de boksles een boeiende mix van tegenover elkaar staan, waarbij samenwerking en interactie centraal staan, en een gedeelte waarbij je gericht traint op de bokszak. Tijdens de partneroefeningen werk je samen met een medebokser, waarbij je afwisselend de rol van verdediging en aanval op je neemt.
 

Deze les richt zich op het trainen van alle spiergroepen en het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen. Ongeacht je niveau, leeftijd of ervaring, zijn zowel dames als heren van harte welkom om deel te nemen. De boks zaktraining volgt in principe hetzelfde concept als de zak- en conditietraining, maar met de focus op boksen in plaats van kickboksen.

IN HET KORT

NA EEN VOLLEDIGE TRAINING VOEL JE WEER WAAR JIJ HET VOOR DOET

MAAK VAN JOUW PRO DE EXPERT

ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

“WIJ ZIJN TROTS OP ONZE BEWEGING. WIJ HELPEN JOU AAN DE ENERGIE DIE JIJ NODIG HEBT OM DAGELIJKS DOOR TE GAAN TOTAAN JOUW TOP”

FIGHT CLUB HUIZEN HEEFT VOOR EEN IEDER, JONG EN OUD, STERK OF IETS MINDER STERK, FYSIEK ALS MENTAAL, DE JUISTE ACTIVITEIT DIE MIDDELS EEN GOED SCHEMA ZAL AANSLUITEN OP WAT VOOR JOU OP DIT  MOMENT HET BESTE VAN TOEPASSING IS. ONZE TRAININGEN ZIJN OMGEVEN DOOR RESPECT VOOR ELKANDER EN WIJ PASSEN AAN ELK INDIVIDUEEL TEMPO AAN.

error: Inhoud beschermd!!
Scroll naar boven

Aanmeldformulier gratis proefles

Wow! jij wilt je aanmelden bij fight club huizen. Dat vinden wij een heel goed idee van jou. Zoals je weet vraagt dit even een minuutje van je tijd om het aanmeldformulier in te vullen en naar ons toe te versturen. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met jou op! Bedankt voor je vertrouwen in Fight Club Huizen.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh, volgens mij hebben wij nu echt iets gedaan wat wij niet hebben kunnen verduidelijken voor jou. Geen probleem. App gerust!

fight-club-huizen-logo-dark

Sportactiviteit naar keuze [Meerdere keuzes mogelijk]


fight-club-huizen-logo-dark
fight-club-huizen-logo-01-ideal

Je wilt ons betalen, das mooi! Wij werken met een iDeal betaalsysteem. Je kan na het kiezen van een lesactiviteit je betaling hiermee in orde maken. In sommige gevallen is het mogelijk na overleg met ons de contributie contant aan Fight Club Huizen te voldoen.

Een klacht? Over ons… 

Wij adviseren graag om klachten eerst aan ons kenbaar te maken door deze te mailen naar ons via info@fightclubhuizen.nl en jouw klacht of opmerking aan ons kenbaar te maken als zijnde vereniging. Wij nemen klachten uiterst serieus en zullen daarom snel met jou een contactafspraak hieromtrent maken. Waarin wij met jou bekijken wat er niet is nageleefd door welke partij(en). Vaak leid dit naar onze ervaring naar een uitstekende oplossing.

Wij leiden onze sportschool graag in goede orde maar mocht jouw melding niet leiden tot het door jouw gewenste resultaat dan kun je jouw geschil aanmelden bij Centrum Veilige Sport Nederland. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet zover hoeft te komen. Merk je iets vervelends of onprettigs op. Meld dit dan direct aan de trainer | coach of ander bevoegd personeelslid die op datzelfde moment aanwezig is.

Contactformulier

Je hebt een vraag aan ons. Das moo! Ons service team zit klaar om deze voor jou te beantwoorden. Je kan jouw vraag of suggestie op meerdere manier met ons communiceren. Stuur een mailtje, App of vul het contactformulier in. Wij komen meestal binnen 24 uur met een reactie.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh! Je hebt haast en wil ons snel bereiken. Geen probleem. App gerust! Wij staan waarschijnlijk al klaar met het antwoord.

fight-club-huizen-logo-dark
Maak hier je keuze [Één keuze mogelijk]

Vertrouwenscontactpersoon

Anita Campbell is vanaf 8 februari 2017 vertrouwenscontactpersoon(VCP) vanuit het Sport Platform Huizen. Zij is als (externe) VCP beschikbaar voor alle bij het Sport Platform Huizen aangesloten verenigingen.

Anita is getraind door NOC*NSF en werkt conform protocol en het project Veilig Actief. 
Vanaf 1 juni 2022 is zij vertrouwenscontactpersoon bij Fight Club Huizen.

De rol van de vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen, vragen op signalen heeft met betrekking tot seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag, zoals agressie en geweld, pesten en uitsluiting of discriminatie.

Zie je iets of maak je iets mee wat niet kan, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon, die aanspreekbaar is voor alle sporters, ouders van sporters, coaches en trainers, bezoekers, kaderleden, wijkagent, vrijwilligers en bestuur.

De gesprekken, die met de vertrouwenscontactpersoon worden gevoerd, zijn vertrouwelijk en anoniem en vinden plaats op neutraal terrein waar de betrokkene zich op zijn gemak voelt.

Zij is bereikbaar onder:

Telefoon: 06 4305 8300E-mail: vcp@sportplatformhuizen.nl