NIEUWE WEBSITE

Wat doe je als sportschool tijdens de corona periode? Juist, je bouwt een nieuwe website. Ook wij konden het niet laten. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en we willen jullie via deze weg bedanken voor het vertrouwen in ons. Wij hopen dat jij er net zo blij mee bent als wij. Heb je suggesties of opmerkingen? Dan horen wij dit natuurlijk graag!

SUPPORT DIT BERICHT EN DEEL ONS

error: Inhoud beschermd!!
Scroll naar boven

Aanmeldformulier gratis proefles

Wow! jij wilt je aanmelden bij fight club huizen. Dat vinden wij een heel goed idee van jou. Zoals je weet vraagt dit even een minuutje van je tijd om het aanmeldformulier in te vullen en naar ons toe te versturen. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met jou op! Bedankt voor je vertrouwen in Fight Club Huizen.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh, volgens mij hebben wij nu echt iets gedaan wat wij niet hebben kunnen verduidelijken voor jou. Geen probleem. App gerust!

fight-club-huizen-logo-dark

Sportactiviteit naar keuze [Meerdere keuzes mogelijk]